Životní a pracovní jubileum docenta Oldřicha Lepila - Nezvalová, Danuše; Svoboda, Emanuel (Matematika–Fyzika–Informatika, 2013)
Příspěvek je věnován jubileu doc. Oldřicha Lepila. Poskytuje přehled jeho činnosti v oblasti tvorby učebnic, výuky fyziky a vzdělávání učitelů fyziky.