Knuthovy vánoční stromky - Bartl, Eduard (Matematika–Fyzika–Informatika, 2021)
Článek se snaží přiblížit středoškolským studentům a učitelům informatiky svérázný způsob uspořádání všech bitových řetězců konečné délky, který publikoval Donald E. Knuth ve čtvrtém svazku svého stěžejního díla The Art of Computer Programming.