Výuka v době koronavirových restrikcí - Bělohlávek, Radim (Matematika–Fyzika–Informatika, 2021)
Článek popisuje zkušenosti s organizací výuky a zkoušení při uzavření škol v době covidu v informatických studijních programech na Univerzitě Palackého v Olomouci.