Problém s poštou - Gergelitsová, Šárka; Holan, Tomáš (Matematika–Fyzika–Informatika, 2019)
Je to ještě matematika? Nebo naopak tady matematika teprve začíná? Článek se zabývá úlohami, které nemají jediné správné řešení, přináší jednu z nich a ukazuje, jak hledat některá řešení.