Dekadické a binární předpony používané ve fyzice a ve výpočetní technice - Svoboda, Emanuel (Matematika–Fyzika–Informatika, 2018)
Článek upozorňuje ve smyslu normy ISO/IEC 80 000 na vztah mezi binárními předponami a dekadickými násobky, např. mezi kilobajtem a kibibajtem.