Pokročilé optimalizace pro webové vyhledávače - Trnečka, Martin (Matematika–Fyzika–Informatika, 2017)
Článek navazuje na předchozí příspěvek “Základní optimalizace pro webové vyhledávače". Vysvětluje pokročilé metody optimalizací pro webové vyhledávače a věnuje se některým mýtům, které jsou v této oblasti rozšířené.