Česko-polsko-slovenská MO juniorů - Šimša, Jaromír; Švrček, Jaroslav (Matematika–Fyzika–Informatika, 2016)
Příspěvek obsahuje nejdůležitější informace o průběhu prvních pěti ročníků CZE-POL-SVK MO juniorů, zejména pak o její historii, organizaci a struktuře, o přípravě nových úloh pro uvedenou soutěž a dále pak o významu této soutěže s ohledem na práci s mladými matematickými talenty.