Webové stránky pro testování hypotéz - Mošna, František; Mbuy Lubanda, Daniel (Matematika–Fyzika–Informatika, 2015)
Článek představuje jeden užitečný e-learningový nástroj pro výuku statistiky na vysokých školách – webové stránky obsahující základní metody testování hypotéz. Autoři se zabývají vlastnostmi stránek, některými jejich didaktickými a technickými aspekty. Jejich užití je předvedeno na třech konkrétních příkladech.