Čtyři body na kružnici - Švrček, Jaroslav; Zlámal, Vojtěch (Matematika–Fyzika–Informatika, 2015)
V článku jsou popsány základní syntetické metody důkazů, že čtyři a více bodů leží na téže kružnici. Všechny uvedené metody jsou navíc prezentovány při řešení konkrétních úloh.