Slovník - MFI, Editor (Matematika–Fyzika–Informatika, 2015)
V jedné soutěži středoškoláků v programování měli soutěžící sestavit program na česko-anglický slovník. Článek informuje o přístupu vybraných dvou soutěžících a uvádí jejich programy.