Elektronické hlasovací zařízení - Látal, František; Michejdová, Małgorzata (Matematika–Fyzika–Informatika, 2014)
Článek popisuje využití bezdrátových hlasovacích zařízení ve výuce na základní a střední škole. V článku je popsána práce s hlasovacím zařízením ActivExpression a jsou diskutovány výsledky dotazníkového šetření, které bylo provedeno na vzorku 56 žáků.