Ruinování hráče v hazardní hře - Tlustý, Pavel (Matematika–Fyzika–Informatika, 2025)
Článek se věnuje problematice pravděpodobnostního uvažování v oblasti hazardních her. Ukazuje, že správné pochopení základních principů hazardních her je jeden ze způsobů ochrany proti gamblerství. Umožňuje hráči racionálně myslet a vrátit se zpět do reality.