Počítačová grafika, 4. díl - Bartl, Eduard (Matematika–Fyzika–Informatika, 2024)
Článek volně navazuje na předchozí tři díly, zabývá se rasterizací základních geometrických objektů. Podrobně se věnuje rasterizaci úsečky pomocí algoritmu DDA. Může sloužit jako pomůcka pro středoškolské učitele informatiky a výpočetní techniky.