Wellbeing a měření jednoho z faktorů tepelné pohody - Holubová, Renata (Matematika–Fyzika–Informatika, 2023)
Příspěvek se věnuje problému tepelné pohody, měření vlhkosti v místnosti a konstrukci psychrometru pomocí jednoduchých pomůcek.