Tři speciální body ležící na jedné přímce V - Zhouf, Jaroslav (Matematika–Fyzika–Informatika, 2023)
V tomto článku jde o páté pokračování tématiky o zajímavých trojicích bodů, které leží na téže přímce. K důkazům o kolinearitě takových bodů jsou zde využita geometrická zobrazení.