Počítačová grafika, 3. díl - Bartl, Eduard (Matematika–Fyzika–Informatika, 2022)
V třetím dílu seriálu věnovaného počítačové grafice se budeme zabývat dalšímu úpravami digitálního obrazu. Ukážeme si, jak změnit světlost kontrast obrazu a podrobně se pobavíme o použití histogramu při úpravě obrazu.