Tři důkazy jedné trigonometrické identity - Arslanagić, Šefket (Matematika–Fyzika–Informatika, 2020)
Tento příspěvek se zabývá třemi odlišnými, zajímavými důkazy jedné trigonometrické identity a jejich aplikacemi.