Geometrie pohybu II: Obálky křivek - Surynková, Petra (Matematika–Fyzika–Informatika, 2019)
V druhém díle o geometrii pohybu rozšíříme naše úvahy o další kinematicky vytvořené křivky, na základě experimentů zkusíme odhadnout, o jaké křivky se jedná, a podložíme naše odhady rovněž výpočty.