Metrické vlastnosti hvězdicových mnohoúhelníků - Štěpánová, Martina (Matematika–Fyzika–Informatika, 2018)
Článek je věnován základním metrickým vlastnostem hvězdicových mnohoúhelníků (velikosti úhlů, obvody, obsahy). Prezentované postupy mohou být vhodnými úlohami pro středoškolské studenty.