Od rodiny se třemi dětmi ke spolehlivosti testů - Gergelitsová, Šárka; Holan, Tomáš (Matematika–Fyzika–Informatika, 2017)
Článek se zabývá pravděpodobností jevů. Postupně prezentuje jednoduché úlohy, jejich různá (a chybná) řešení a nakonec správná řešení, úvahou i s využitím podmíněné pravděpodobnosti. Dojdeme až k Bayesovu vzorci a příkladům jeho použití.