Principy vyhledávání informací v prostředí internetu - Měsíček, Libor; Petrus, Pavel (Matematika–Fyzika–Informatika, 2016)
Článek se zabývá základními principy a postupy fungování internetových vyhledávačů. Čtenář se seznámí s efektivním vyhledáváním informací pomocí dvou vybraných vyhledávačů Google.com a Seznam.cz. V závěru jsou popsány úlohy pro vlastní vyzkoušení s výsledky.