Základní optimalizace pro webové vyhledávače - Trnečka, Martin (Matematika–Fyzika–Informatika, 2016)
Článek je úvodem do problematiky optimalizací webových stránek z hlediska webového vyhledávání, často označovaného jako SEO (Search Engine Optimization). Je vysvětlena problematika webového vyhledávání, základní principy a metody SEO.