Zajímavé matematické úlohy - Švrček, Jaroslav; Calábek, Pavel (Matematika–Fyzika–Informatika, 2013)
Pokračujeme v uveřejňování dalších nových úloh tradiční rubriky Zají- mavé matematické úlohy. V tomto čísle uvádíme zadání další dvojice úloh.