Násobík - Trávníček, Stanislav (Matematika–Fyzika–Informatika, 2014)
Pokud učitel připravuje počítačový program, s nímž budou pracovat studenti, pak ho musí učinit odolný proti chybnému používání. Takový program, Násobík, určený pro procvičování malé násobilky, je představen v předloženém článku. Zájemce si může program vyzkoušet, když si stáhne přiložený program nasobik.dat. Aby program fungoval, je třeba příponu dat přepsat na příponu exe.