Prostorové modelování ve škole - Rachůnek, Lukáš (Matematika–Fyzika–Informatika, 2014)
Článek je určen učitelům zajímajícím se o prostorové modelování pomocí počítače, kteří by chtěli zařadit tento obor do školní výuky.