O řešení funkcionálních nerovnic - Calábek, Pavel; Švrček, Jaroslav (Matematika–Fyzika–Informatika, 2014)
Článek se zabývá základními metodami řešení funkcionálních nerovnic prezentovaných při řešení konkrétních úloh.