Tři speciální body ležící na jedné přímce VI - Zhouf, Jaroslav (Matematika–Fyzika–Informatika, 2025)
V tomto článku jde o šesté pokračování tématiky o zajímavých trojicích bodů, které leží na téže přímce. Jsou zde prezentovány hlavně úlohy, které lze využít ve školní výuce. Navíc je uvedeno např. tvrzení o Simsonově přímce.