Výpočty a obrázky - Kuřina, František; Cachová, Jana (Matematika–Fyzika–Informatika, 2025)
Článek se zabývá rolí obrázků při řešení úloh. Druhá část obsahuje několik úloh a jejich řešení s pomocí obrázků.