Myšlenkové mapy a jejich aplikace ve výuce termiky na ZŠ - Kaufnerová, Gabriela (Matematika–Fyzika–Informatika, 2024)
První část tohoto článku se věnuje myšlenkovým mapám v obecné rovině, shrnuje pravidla pro jejich tvorbu i možnosti vytváření digitálních myšlenkových map. Druhá část se zaměřuje na možné využití myšlenkových map v jednotlivých fázích výuky termiky na základní škole na základě vlastních praktických zkušeností.