Násobení na prstech - Bílá, Alice; Bílý, Matěj (Matematika–Fyzika–Informatika, 2014)
Článek popisuje jeden zajímavý algoritmus, který umožňuje násobit na prstech (od 1×1 do 9×9) a ukazuje jeho zobecnění.